Over ons

WE SEE BEERS ON THE ROAD !

SpeciaalBierVertier is een start-up welke het bourgondisch genot, uit eigen ervaring opgedaan, wil overbrengen op de rest van het land.

Wat begon als een eindopdracht voor een studie bedrijfskunde is uitgegroeid tot een waar bedrijf. Een opdracht waarin alle modules van een studie zijn verwerkt was de aanleiding, Het starten van een eigen bedrijf leek de mooiste manier om dit alles samen te laten komen. Bedrijfseconomie, marketingmanagement, projectmanagement, bedrijfscommunicatie en ga zo maar door......ze passeren allen de revue bij het starten van een onderneming, zelfs veel meer dan dat! 

Om een bedrijf tot een succes te maken dien je dicht bij jezelf te blijven. Alle pakketten die hier te bestellen zijn, zijn tot stand gekomen naar aanleiding van gezellige momenten van de medewerkers van dit bedrijf, alle bieren zijn vooraf geproefd en goed genoeg bevonden om de kwaliteit te leveren die we willen.

De drukte in de huidige maatschappij die gelijk staat aan de druk op een flesje speciaalbier, zorgt ervoor dat de mens geleefd wordt. Meer momenten met het gezin, vrienden of familie zullen de dosis geluk van ons allen doen stijgen zoals ook de inhoud van uw bierglas zal doen als u een van onze pakketten bestelt.

De combinatie van pakketten met de SpeciaalBierVertier proeverijen blijkt een een gouden te zijn. Neem voor de proeverijen contact met ons op per mail of telefoon. We kunnen dan gezamenlijk de beste proeverij voor jouw gezelschap samenstellen!

Dus bestel nu uw speciaalbier pakket bij SpeciaalBierVertier of neem contact op voor een gezellige en heerlijke proeverij!

PROOST!

]]>