Over ons

WE SEE BEERS ON THE ROAD !

SpeciaalBierVertier is een start-up welke het bourgondisch genot, uit eigen ervaring opgedaan, wil overbrengen aan de brabantse genieter.

Wat begon als een eindopdracht voor een studie bedrijfskunde is uitgegroeid tot een bedrijf. Een opdracht waarin alle modules van een studie zijn verwerkt was de aanleiding. Het starten van een eigen bedrijf leek de mooiste manier om dit alles samen te laten komen. Bedrijfseconomie, marketingmanagement, projectmanagement, bedrijfscommunicatie en ga zo maar door......ze passeren allen de revue bij het starten van een eigen onderneming!

De drukte in de huidige maatschappij die gelijk staat aan de druk op een flesje SpeciaalBier, zorgt ervoor dat de mens vaak "geleefd" wordt. Meer momenten met het gezin, vrienden of familie zullen het geluk van ons allen doen stijgen zoals ook de inhoud van uw bierglas zal doen als u een van onze pakketten bestelt.

De combinatie van pakketten met de SpeciaalBierVertier proeverijen blijkt een een gouden te zijn. Neem voor de proeverijen contact met ons op per mail of telefoon. We kunnen dan gezamenlijk de beste proeverij voor jouw gezelschap samenstellen!

Dus bestel nu uw SpeciaalBier pakket of neem contact op voor een gezellige en heerlijke proeverij!

PROOST!

]]>